• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нов трейлър на “ТО: Част втора”

Излезе нов трейлър на “ТО: Част втора”.


Двадесет и седем години по-късно, децата от Клуб на загубеняците са пораснали и са напуснали малкия си град, докато едно ужасно телефонно обаждане ги събира отново заедно в Дери.

Сценарият на втората част на адаптацията на култовия роман на Стивън Кинг е написан от Гари Доуберман. Филмът отново ще се режисира от Анди Мушети. В “ТО: Част втора” ще участват: Джеймс Макавой (Стъкления) като порасналия Бил Денброу, Джесика Частейн (Х-Мен: Тъмния феникс) като порасналата Бевърли Марш, Бил Хейдър (Бари) като порасналия Ричи Тозиър, Исая Мустафа (Shadowhunters) като порасналия Майк Ханлън, Джей Райън (Красавицата и звяра) като порасналия Бен Ханском, Джеймс Рансън (Греховен) като порасналия Еди Каспбрак и Анди Бийн (Power) в ролята на порасналия Стенли Урис. Джейдън Либерер, Уайът Олеф, София Лилис, Фин Улфхард, Джереми Рей Тейлър, Чоузън Джейкъбс и Джак Дилън Грейзър ще се появят отново в ролите си от първия филм.

„То“ дебютира на големия екран през септември 2017 и още в първия си уикенд в Северна Америка печели 123.1 милиона долара, най-успешния първи уикенд за септемврийски филм, за есенен филм и за филм на ужасите. Филмът спечелили над 700 милиона долара в световния боксофис, което го прави най-успешния филм на ужасите на всички времена.

ТО: Част втора” излиза по кината на 6 септември 2019.