• 0 коментара • Кино / Кино новини

Отмъстителите може да са домакин на Оскарите

Без домакин, Академията търси звездният екип от супергерои на Марвел, за да добави блясък към шоуто.


Изглежда, че шоуто на 24 февруари, няма да има традиционен водещ, а вместо това ще разчита на различни звезди, които да представят различни сегменти. Според The Hollywood Reporter, продуцентите на Оскарите в момента се опитват да съберат изяви от колкото се може повече големи имена от Marvel.

Продуцентите се надяват, че всички тези супергерои на сцената ще помогнат на публиката да се развълнуват и да гледат предаването, чиито рейтинг става все по-нисък и по-нисък всяка година. Все още няма подробности за това кой от Отмъстителите ще бъдат включени в шоуто, но продуцентът Дона Гиглиоти и копродуцент / режисьор Глен Уайс искат всичките.

Източници сочат, че много от тези звезди са били специално помолени да не участват на последните Златни глобуси, за да гарантират, че тяхното участие в Оскарите ще има много по-дълбоко въздействие.Академията отказва да коментира, но се знае, че все още се работи по конкретните детайли за това как актьорите, които играят популярните герои, ще бъдат включени в 91-та церемония на Оскарите.

Ако актьорите, които стоят зад най-мощния филмов франчайз в света, направят са наистина на сцената на Оскарите, това ще е най-доброто време за Дисни и Марвел да пуснат следващия трейлър на Отмъстителите 4, който ще излезе по кината на 26 април.