Арън Тейлър-Джонсън ли ще е новия Бонд?

Добави коментар

Според нов репортаж Арън Тейлър-Джонсън е фаворит за ролята на Джеймс Бонд след среща с продуцента на Бонд Барбара Броколи.

Арън Тейлър-Джонсън в “Убийствен влак”

Арън Тейлър-Джонсън в “Убийствен влак”

Имаше многобройни слухове за потенциални актьори за ролята на Джеймс Бонд, сред които Том Харди, Идрис Елба и Хенри Кавил. Последните сведения обаче сочат, че Арън Тейлър-Джонсън е в напреднала фаза на преговори за ролята на емблематичния агент на MI6.

Според Puck News Тейлър-Джонсън се е срещнал с продуцента на филма за Бонд Барбара Броколи, за да обсъдят възможността той да изиграе ролята. Източниците посочват, че срещата е преминала добре. Засега няма допълнителна информация относно други потенциални кандидати или какви стъпки може да се наложи да предприеме Тейлър-Джонсън, за да получи ролята.

Арън Тейлър-Джонсън в “Убийствен влак”

Арън Тейлър-Джонсън в “Убийствен влак”

Имаше много спекулации и слухове за това кой ще бъде следващият актьор в ролята на Джеймс Бонд след оттеглянето на Даниел Крейг от ролята след пет филма през 2021 г. В миналото продуцентът на Бонд Барбара Броколи посочи, че се търси британски актьор под 40-годишна възраст. Подобно на предишните актьори, които са играли Бонд, от избрания за ролята ще се очаква да се ангажира с 10-12-годишен творчески ангажимент. Броколи също така заяви, че ще минат поне две години, преди да започне продукцията на друг филм за Бонд.

Тейлър-Джонсън, който е на 32 години, е известен с работата си по филми като “Шут в г*за!”, “Анна Каренина” и “Убийствен влак”. Той също така изигра Пиетро Максимоф, братът близнак на Уанда, във филмовата вселена на Marvel, като се появява в “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител” и “Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. Тейлър-Джонсън ще играе главната роля в “Ловецът Крейвън” и ще си партнира с Райън Гослинг в “The Fall Guy”.

Споделете