Бай Иван 2 (2022)


Бай Иван и компания отново се забъркват в неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче е пълен провал, който завършва с объркана изненада, сърдита съпруга, развалена кола и Бай Иван и Спаска, които са безнадеждно изгубени в гората.

Оцеляването им е въпрос на време и няколко много комични ситуации. За капак на всичко, в гората се появява и легендарният Музикант. Напрежението расте. Докато компанията бяга и се спасява от разярена мечка, Спаска се изгубва и остава сама, а взаимно непонасящите се Бай Иван и Музикантът се спасяват сами.

И ето, че главните герои без да искат се забъркват в кражбата на важна флашка, на която има голямо количество биткойни. Те попадат в скривалището на хакера, който е откраднал флашката. Спаска пък е отвлечена от него! Появяват се още зъл хакер, заблуден полицай, фалшиви извънземни, както и други изненадващи герои. Смешните и безумни ситуации нямат край... Ще спаси ли Бай Иван Спаска, какви поразии ще направи Музикантът, кой е хакерът крадец?

Оригинално заглавие: Бай Иван 2

Къде го дават?

Комедия

Продължителност: 95 минути

Премиера: 09.09.2022

БГ премиера: 09.09.2022

Категория: C

България

Бай Иван 2

Продължение на

Бай Иван: Филмът

“Бай Иван Филмът” е пълнометражен филм за един от най-известните герои в интернет. Гледайте само...

Споделете

Напишете коментар
Бай Иван 2

За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.