Джонатан Бейли в преговори за главна роля в "Джурасик свят 4”

Добави коментар

Звездата от "Бриджъртън" Джонатан Бейли e в преговори да участва в в "Джурасик свят 4” заедно със Скарлет Йохансон.

Джонатан Бейли във "Fellow Travelers"

Джонатан Бейли във "Fellow Travelers"

Джонатан Бейли в момента води предварителни разговори за главна роля в най-новата част на франчайза "Джурасик свят".

Филмът ще бъде режисиран от Гарет Едуардс, а сценарият е написан от Дейвид Кьоп, който е известен с работата си над оригиналния "Джурасик парк". Очаква се и холивудската звезда Скарлет Йохансон да се присъедини към актьорския състав.

През 2015 г. Колин Тревъроу възобнови франчайза "Джурасик парк" с филма "Джурасик свят". В него Крис Прат и Брайс Далас Хауърд се изявиха в главните роли, а историята се фокусираше върху тематичен парк, пълен с динозаври, отворен за посетители.

Новият филм ще предложи свежа гледна точка, тъй като не се очаква Прат и Хауърд да се завърнат в ролите си от предишните филми. Също така не е предвидено завръщане на емблематичното трио от оригиналната трилогия - Джеф Голдблум, Лора Дърн и Сам Нийл.

Стивън Спилбърг ще бъде изпълнителен продуцент на проекта чрез Amblin Entertainment, а Франк Маршал и Патрик Кроули ще продуцират от името на Kennedy-Marshall.

Очаква се снимките на шестия филм от "Джурасик свят" да започнат през лятото на 2024 г., а премиерата му е планирана за 2025 г.

Бейли получава международно признание за ролята си на Антъни Бриджъртън в романтичния сериал "Бриджъртън", а наскоро печели наградата Critics' Choice Television Award за драматичната си роля в минисериала "Fellow Travelers". Той изпълнява ролята на принц Фиеро в предстоящата адаптация на мюзикъла "Злосторница".

Споделете