• 0 коментара • Кино / Кино новини

Билетите за "Отмъстителите: Краят" са вече в продажба!

От днес, 5 април, най-големите почитатели на филмите за супергерои, белязани завинаги с уникалния почерк на Марвел, ще могат да запазят местата си пред големите екрани за един от най-дългоочакваните филми за 2019 година.


От днес, 5 април, най-големите почитатели на филмите за супергерои, белязани завинаги с уникалния почерк на Марвел, ще могат да запазят местата си пред големите екрани за един от най-дългоочакваните филми за 2019 година. Билетите са вече в продажба, а първите предпремиерни прожекции на Отмъстителите: Краят ще се състоят на 25 април в избрани кина. Най-запалените фенове ще имат удоволствието да участват и в добре познатия филмов маратон, за да си припомнят злощастните събития от Отмъстителите: Война без край и да се вдъхновят за финала на една от най-зрелищните поредици в киноиндустрията.За да зарадват своите фенове по повод на предварителните продажби и да отбележат началото на края, Марвел публикуваха и специален 60 секунден ТВ клип който за пръв път показва най-големия враг на Отмъстителите и на Вселената Танос и нашите герои, които сами отиват при него. Това донесе очакваното повишаване на нетърпението на феновете, които все по-яростно броят дните до края на април. Дали помощта на Ант-Мен, Ястребово око и най-могъщата във Вселената Капитан Марвел ще бъде достатъчна? Ще настъпи ли краят наистина? Един отчаян опит справедливостта да възтържествува и последна надежда, че не всичко е загубено - това очаква всички останали живи супергерои. Оцелелите сред тях нямат право на повторна грешка.Режисьори на филма са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а продуцент е Кевин Файги. Луис Д‘Еспосито, Виктория Алонсо, Мичъл Бел, Джон Фавро, Трин Тран и Стан Лий са изпълнителни продуценти. Сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли.

Отмъстителите: Краят превзема кината на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX, а предпремирни прожекции очаквайте още на 25 април.