Блейк Лайвли и Джъстин Балдони ще участват в адаптацията на "Никога повече”

Добави коментар

Бестселърът на Колийн Хувър "Никога повече” се пренася на големия екран.

The Hollywood Reporter потвърди, че Блейк Лайвли и Джъстин Балдони ще участват във филмовата адаптация на "Никога повече”. Балдони ще режисира проекта.

Романът, който излиза през 2016 г., се превръща във феномен в "BookTok" през 2021 г. с над два милиарда гледания на хаштага в TikTok. Популярността му изстрелва Хувър до върха на класацията на най-продаваните романисти в Съединените щати с над 20 милиона продадени книги. Тя е автор и на шест от десетте най-продавани книги за 2022 г.

Балдони и Wayfarer Studios закупуват правата за адаптация на "Никога повече” за големия екран през 2019 г. и оттогава той работи в тясно сътрудничество с авторката. Кристи Хол, която е съавтор на сериала на Netflix I Am Not Okay With This, ще напише сценария.


Ето синопсисът на "Никога повече”:

Животът на Лили не е бил лесен, но това никога не я е спирало да се бори за онова, което иска. Тя е изминала дълъг път от малкия град в Мейн, където е израснала – завършила е колеж, преместила се е да живее в Бостън и е започнала собствен бизнес с магазин за цветя. И когато между нея и страхотния неврохирург Райл Кинкейд започват да прехвърчат искри, всичко в живота ѝ вече изглежда твърде хубаво, за да е истина.

Райл е самоуверен, упорит и може би малко арогантен. Но също така е и блестящ лекар и определено е увлечен по Лили. И докато тя е изцяло погълната от новата си връзка, мислите ѝ продължават да се връщат към нейната първа любов и детството ѝ, изпълнено с домашно насилие. Миналото на Лили я застига и тя ще трябва да реши накъде да поеме и дали да повтори грешките, допуснати от нейните родители и белязали съдбата им. И дали очевидният път, който е избрала, е наистина толкова лесен и ясен...


Лайвли ще участва и в продължението на филма "Лесна услуга", режисиран от Пол Фейг. Тя ще дебютира като режисьор с адаптацията на графичния роман на Брайън Лий О'Мали "Секунди".

Балдони е известен с главната си роля в сериала "Непорочната Джейн", но оттогава се подвизава повече зад камерата с филми като "Облаци" и "На пет стъпки от теб".

Споделете