Черната вдовица се завръща?

Добави коментар

Скарлет Йохансон не потвърждава, но и не отрича завръщането на Черната вдовица в вселената на Марвел.

По време на гостуването си в предаването Today Скарлет Йохансон разказа за линията си за грижа за кожата The Outset и представи предстоящия си филм "Кулата на ужаса", вдъхновен от известната атракция в Дисниленд. Най-важната част от разговора обаче настъпи, когато Ал Рокер попита актрисата за упоритите слухове около потенциалното ѝ завръщане във вселена на Марвел.

Тези, които са гледали “Отмъстителите: Края", си спомнят, че Черната вдовица на Йохансон се жертва, за да получи камъка на душата от Танос и да спаси живота на Клинт Бартън на Джереми Ренър. Въпреки това на пръв поглед окончателно приключване на историята на героя, продължават да се появяват спекулации относно евентуалното ѝ завръщане.

"Като вратичка? Струва ми се, че това е своеобразен край, нали? Дали можеш да се върнеш? Би ли могло да бъде вампирска версия на героя? Защото аз съм насреща за това, като и за зомби версия, може би," - разсъждава тя, добавяйки пласт закачливост към спекулациите.

Рокър, необезпокояван, потърси допълнително потвърждение или опровержение на слуховете за нейното завръщане във вселената на Марвел.

"Вие наистина задавате трудните въпроси. Имам чувството, че трябва да ти кажа, но всъщност не е нужно да ти казвам, Ал. Не съм длъжна, но толкова много искам да го направя", каза номинираната за "Оскар" актриса, преди да поиска да смени темата с предстоящия си филм за Дисни.

В последващ разговор със Савана Гътри Йохансон изрази известен скептицизъм относно перспективата за завръщането на героинята ѝ.

"Това би било истинско чудо на Марвел", добави тя. "Би било чудо, но кой знае? Не съм сигурна."

Коментарите на Йохансон дойдоха само няколко дни, след като звездата от сериала "Локи" на Дисни+ Том Хидълстън се появи в "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", за да обсъди финала на втория сезон и възможността за завръщането на някои от героите във вселената на Марвел.

Хидълстън изтъкна, че мъртвите герои на Марвел не винаги остават мъртви.

"Имам предвид, че Локи е умирал няколко пъти и все още е тук. Не знам дали смъртта е непременно това, което изглежда, че е. Смъртта е на дневен ред, като екзистенциален въпрос. Това е всичко, което мога да кажа!"

Споделете