• 0 коментара • Кино / Кино новини

Черната маска ще е злодея в Birds of Prey

Предстоящият филм за супергерои Birds of Prey на Марго Роби ще представи злодея Черната маска на големия екран.


The Wrap съобщава, че злодея на Батман - Черната маска ще бъде главният злодеи в Birds of Prey. Това ще бъде дебютът на Роман Сионис, известен още като Черната маска. Той е основен играч в подземния свят на престъпността в Готъм, което го прави потенциално перфектен за филма.

Той е създаден от Дъг Моеч и Том Мандрейк. Той се появява за първи път в "Батман" № 386 през 1985 г. и е описан като "брутално садистичен гангстер, водещ банда, наречена "Обществото на фалшивите лица" в престъпния подземен свят на Готъм Сити, който има фиксация към маски.Наскоро излезе слух за синопсиса на Birds of Prey. Според Discussing Film синопсисът на филма е следният:

"След като се разделя с Жокера, Харли Куин и трима други супер герои -Black Canary, Huntress и Рене Монтоя се събират, за да спасят живота на едно малко момиче (Касандра Каин) от зъл мафиотски шеф.

Ако този слух се окаже верен тайнственият мафиотски бос е без съмнение, Черната маска. Защо Каин е под негов контрол все още не е ясно, но илюстрира разнообразието от престъпления, в които може да се включи Черната маска и защо той трябва да бъде спрян.Birds of Prey ще бъде следващата поява Маргот Роби във вселената на DC. Тя ще повтори ролята си на Харли Куинведнага веднага след завършването на работата по "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино. Роби се очаква да се появи в ролята на популярната героиня в продължението на Отряд самоубийци 2, Harley Quinn Vs The Joker и Gotham City Sirens, които изглеждат сега е на заден план.

Сценарият е поверен на Кристина Ходсън, която наскоро пое сценария на филма Batgirl след като Джос Уедън напусна проекта. Ходсън също така е сценарист на предстоящия спин-оф на Трансформърс - Бъмбълби. Лентата ще бъде режисирана от Кати Ян.Проектът се основава на комикса Birds of Prey, който е фокусиран върху екип от предимно женски супергерой, чиито редици в комиксите включват Batgirl, Black Canary, Huntress, Catwoman, Hawkgirl, Power Girl, Poison Ivy, Vixen, и Katana. Във филма се очаква да видим Black Canary и Huntress.

След като повечето от героите, които ще се появят в Birds of Prey, вече се известен може да очаква ме новини за актьорския състав скоро. Наскоро се появиха слухове за актриси подбрани за ролите на Black Canary и Huntress и WB изглежда знае какво и кого търсят.

Снимките на Birds of Prey се очаква да започнат на края на 2018 или началото на 2019. Все още не известно кога филмът ще излезе по кината.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.