• 0 коментара • Кино / Кино новини

“Черният Адам” със Скалата намери режисьор

Режисьорът на “Jungle Cruise" Джам Колет-Сера и Дуейн Джонсън ще работят отново заедно в първия филм по комиксите на Скалата.

© reddit user: iMizurii

“Черният Адам” с участието Дуейн Джонсън, спиноф на ”Шазам!”, намери своя режисьор. Джам Колет-Сера, който наскоро завърши снимките на Jungle Cruise на Дисни, отново ще си партнира със Скалата за екшън филма на DC.Колет-Сера започва кариерата си режисирайки филми на ужасите като римейка на “Къщата на восъка” и “Сираче”. След това работи по няколко екшън филма с участието Лиъм Нийсън, включително “Без последна спирка“, “Среднощно преследване”, “Директен полет” и “Без име”. Последният му филм, който излезе на големия екран е “Опасни води” с участието на Блейк Лайвли като сърфистка, нападната от голяма бяла акула.

По-рано Колет-Сера беше водещият кандидат да режисира продължението на “Отряд самоубийци”, преди да се откаже от проекта, за да работи по Jungle Cruise на Дисни с Джонсън.Черният Адам е най-големият враг на Шазам. Той съществува още от 40-те години на миналия век, когато героят все още се нарича капитан Марвел. Той е полубесмъртен египетски принц, който бива покварен от магическите сили, дадени му от магьосник. В съвременния комикс той е по-скоро антигерой.Черният Адам на Джонсън първоначално трябваше да дебютира в ”Шазам!”, но в крайна сметка беше решено да му се даде собствен солов филм. През 2017 г. имаше слухове, че Черният Адам ще се появи в “Отряд самоубийци 2”, но това беше, когато се смяташе, че Гавин О'Конър ще напише и режисира продължението.

Oще не се знае кога “Черният Адам” ще излезе по кината.