• 0 коментара • Кино / Кино новини

Дани Бойл няма да режисира Джеймс Бонд 25

Режисьорът Дани Бойл напусна Джеймс Бонд 25 поради творчески различия.


Съобщението идва няколко месеца след като режисьорът потвърди участието си в най-новият филм в популярния франчайз. Търсенето на режисьор за лентата започва отново.

След като Сам Мендес, който режисира Координати: Скайфол и Спектър, заяви през 2016, че няма да се завърне за Бонд 25, Sony Pictures започна да търси негов заместник. Името на Бойл се появи в по-късен етап в търсенето на режисьор, след като много други претенденти изпаднаха. Въпреки че се взимат под внимание и други големи имена, мнозина вярваха, че Бойл ще допринесе уникални неща към проекта и героя на Джеймс Бонд и дори се смяташе, че Даниел Крейг остана агент 007 заради него.Специфичните творчески различия не са разкрити.

Variety съобщава, че Бойл е бил в процеса на търсене на новото момиче и злодей на Бонд. Сега, когато Бойл вече не участва в проекта, има много въпроси относно бъдещето на Бонд 25.

Бонд 25 е петият и последен филм за Бонд с участието на Даниел Крейг. Много фенове са се притесняваха, че Крейг няма да се върне за пети филм, тъй като той беше особено уморен след на Спектър през 2015. За щастие, Крейг се съгласи да направи още един филм на Бонд.Надяваме се, че ще бъде избран подходящ режисьор да режисира Бонд 25. Като се има предвид, че това е последния път в който ще видим Даниел Крейг в ролята на известния шпионин, този филм трябва да бъде великолепен, за да отговори на очакванията на феновете.

Бонд 25 е планиран да започне снимки на 3 декември тази година, като се очаква по кината на 25 октомври 2019 г.