• 0 коментара • Кино / Кино новини

Доктор Стрейндж ще се появи в “Спайдър-мен 3”

Бенедикт Къмбърбач се завръща в ролята на д-р Стивън Стрейндж във все още неозаглавеният трети филм за Спайдър-мен във вселената на Марвел.


THR съобщава, че Къмбърбач ще влезе в ролята на ментор на Питър, която преди това е бе заета от Робърт Дауни-младши в човек в “Спайдър-Мен: Завръщане у дома” и от Самюел Джаксън в “Спайдър-Мен: Далече от дома”. Това дава на филмите допълнителна звездна сила, като същевременно ги обвързва с по-голямата киновселена на Марвел.

Къмбърбач се присъединява към актьорския състав на “Спайдър-мен 3”, който включва Джейми Фокс в ролята на Електро, роля, която той изигра в „Невероятният Спайдър-Мен 2 “ - последният от филмите с Андрю Гарфийлд в ролята Спайдър-мен . Като се има предвид присъствието на Доктор Стрейндж и Електро, става още по-очевидно, че “Спайдър-мен 3” ще ни представи , които съществуват заедно с тази, която обхваща света на Марвел. Въпреки че в момента е само спекулация, това е може би най-логичното обяснение за включването на Електро и Доктор Стрейндж във филма.Къмбърбач е на път да започне да снима продължението на “Доктор Стрейндж” - “Doctor Strange and the Multiverse of Madness, което със сигурност ще изследва алтернативните реалности и мултивселената.

“Спайдър-мен 3” трябва да започне снимки в Атланта по-късно този месец, а “Доктор Стрейндж 2” също би трябвало да започне да снима този месец в Лондон. Не е ясно кога и къде Къмбърбач ще заснеме своите сцени.Джон Уотс, който режисира “Спайдър-Мен: Завръщане у дома” и “Спайдър-Мен: Далече от дома” отново ще бъде начело на филма. Освен Холанд, Къмбърбач и Фокс за лентата се очакват да се завърнат Зендая, Мариса Томей, Тони Револори и Джейкъб Баталон.

“Спайдър-мен 3” се очаква по кината на 17 декември 2021.