„Дюн: Част втора“: Епичната битка за Аракис продължава в нов трейлър

Добави коментар

Епичната битка за Аракис продължава в новия трейлър на „Дюн: Част втора“

Дългоочакваната премиера на „Дюн: Част втора“ наближава, а снощи дебютира нов трейлър на филма на режисьора Дени Вилньов, който ни представя следващата епична глава от историята базирана на бестселъра на Франк Хърбърт.

В новия трейлър виждаме Пол Атрейдс и майка му Джесика, които повеждат своите съюзници фремани в борбата срещу злите Харконен. Пол се приспособява към новия си живот в пустинята Аракис заедно с Чани и фремените, докато е преследван от сънища и видения, подсказващи за съдбата му и ужасяващо бъдеще. Междувременно император Шадам IV крои планове да елиминира Пол, като прибягва до помощта на страховития боец Фейд-Раута Харконен.

"Дюн: Част втора" ще покаже митичното пътешествие на Пол Атрейдс, който се обединява с Чани и фремените, за да отмъсти на конспираторите, унищожили семейството му. Изправен пред избора между любовта на живота си и съдбата на познатата ни вселена, той се опитва да предотврати ужасното бъдеще, което само той може да види.

В актьорския състав на "Дюн: Част втора" се завръщат Тимъти Шаламет, Ребека Фъргюсън, Стелан Скарсгард, Дейв Батиста, Зендая, Хавиер Бардем, Джош Бролин и Стивън МакКинли Хендерсън. Сред новите попълнения в поредицата са Кристофър Уокън в ролята на император Шадам IV, Флорънс Пю в ролята на принцеса Ирулан, Остин Бътлър в ролята на Фейд-Раута, Леа Сейду в ролята на лейди Марго и Сухейла Якуб в ролята на Шишакли.

„Дюн: Част втора“ ще излезе по кината на 1 март 2024 г.

Дюн: Част втора

Продължение на "Дюн" от 2021.

Херцог Пол Атреидес се присъединява към фреманите и започва духовно...

Споделете