Джейк Джиленхол се присъединява към продължението на Спайдър-мен

Добави коментар

Джейк Джиленхол е в преговори да се присъединява към вселената на Marvel като злодеят в продължението на Спайдър-мен: Завръщане у дома, съобщава THR.


Очаква се Джиленхол да влезе в ролята на злодея Мистерио в предстоящия филм. Преди години, актьорът за-малко да замени Тоби Магуайър в ролята на Спайдър-мен в "Спайдър-Ман 2" на Сами Рами.

Също така имаше слухове, че Джиленхол ще замени Бен Афлек в ролята на Батман във филма на Мат Рийвс - The Batman, но кастинга му в вселената на Marvel оставя това в съмнение.

Джиленхол е един от най-добрите актьори в Холивуд и веднага се превръща в едно от най-големите имена, което се присъединява към филмовата вселена.Мистерио или Куентин Бек е неуспял актьор, който работи като специалист по специални ефекти. Той използва своите способности, за да извършва различни престъпления и да избяга с лекота от полицията. В някои от версиите на комикса Мистерио е член на Sinister Six. Стига персонажа да е написан добре, няма причина Джиленхол да не представи едно от най-добрите изпълнения на злодей в вселената на Marvel.

Сценаристите на Спайдър-мен: Завръщане у дома Крис Маккена и Ерик Сомърс ще напишат продължението, режисьорът Джон Уотс се очаква да се завърне като режисьор.

Президентът на Марвел Студио Кевин Фейдж потвърди, че продължението ще отведе Питър Паркър на европейско приключение в Лондон, което ще отрази глобалните последици от Отмъстителите: Война без край и Отмъстители 4.

Том Холанд се завръща в главната роля. Майкъл Кийтън ще се завърне в ролята си на злодея Лешояда

Продължението на Спайдър-мен: Завръщане у дома се очаква по кината 5 юли 2019.

Спайдър-мен: Далече от дома

Питър Паркър и приятелите му отиват на лятна ваканция в Европа, където Питър се опитва...

Споделете