Флорънс Пю ни показва снимачната площадка на "Тъндърболтс”

Добави коментар

Какво ни показва Флорънс Пю в новото си видео от снимачната площадка на “Тъндърболтс”?

Флорънс Пю се завърна на снимачната площадка на Марвел и показа на феновете си какво се случва зад кулисите на предстоящия филм "Тъндърболтс". Във видеоклип в Инстаграм тя сподели вълнението си от завръщането си на снимачната площадка в Атланта.

"Здравейте, хора, как сте? Знам, че за малко ме нямаше, но това отчасти се дължи на факта, че ме откараха в Атланта, за да снимам филм, за който не бива да говоря", казва Пю във видеото. "Но мога да ви покажа някои неща, тайно, стига да не казвате на никого... Мога да ви покажа един кратък откъс от снимачната площадка."

Пю играе наемния убиец Йелена Белова във филмовата вселена на Марвел. Героинята ѝ се появява за първи път в "Черната вдовица" от 2021 г., а по-късно и в сериала "Hawkeye" на Дисни+.

Във видеоклипа си Пю се появява в костюма на героинята си. След това тя се разхожда из снимачната площадка, като показва няколко структури в процес на изграждане за филма "Тъндърболтс". Тя разговаря и с режисьора Джейк Шрайер.

"Не мисля, че можеш да правиш това", казва Шрайер на Пю, когато тя се насочва към монитор, на който се вижда Йелена в бойна поза.

Въпреки че подробностите за сюжета на филма остават забулени в мистерия, комиксите на които е базиран филмът, дават представа за потенциалния сюжет. В комиксите се разказва група антигерои и злодеи наети за опасни мисии от правителството.

Джейк Шрайер ще режисира " Тъндърболтс". Ерик Пиърсън, известен с работата си по "Черната вдовица", е натоварен със създаването на сценария. Във филма ще участват още Себастиан Стан, Дейвид Харбър, Хана Джон-Камен, Джулия Луис-Драйфус, Олга Куриленко и Уайът Ръсел.

"Тъндърболтс" се очаква по кината на 25 юли 2025.

Thunderbolts

Група суперзлодеи са наети да изпълняват мисии за американското правителството.

Споделете