• 0 коментара • Кино / Кино новини

Гринч оживява в чисто нов анимационен филм

Този декември обичаната класика на Доктор Сюс Гринч оживява в чисто нов анимационен филм от създателите на Аз, проклетникът, Миньоните и Сами вкъщи.


След като с голям успех адаптираха за големия екран Лоракс на д-р Сюс, сега Illumination представят забавната, затрогваща и поразително красива история на зеления циничен сърдитко Гринч, който решава да открадне Коледата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малката Синди-Лу Кой.

Гринч живее в уединение в пещерата си високо в планината в компанията само на вярното си куче Макс. С дом, пълен с изобретения и съоръжения, задоволяващи всекидневните му нужди, Гринч вижда съседите си от Койвил, само когато му свърши храната. Всяка година по Коледа те нарушават спокойното му усамотение с все по-големи, по-ярки и шумни празненства. Когато жителите на града обявяват, че ще направят Коледното празненство три пъти по-голямо от миналогодишното, Гринч осъзнава, че има един-единствен начин да получи малко мир и тишина: ще трябва да открадне Коледа. За да го направи, той решава да замести Дядо Коледа на Бъдни вечер и дори успява да намери вял и не особено заинтересован елен, който да дърпа шейната му.

Междувременно долу в Койвил, преизпълнената с коледно веселие и дух Синди-Лу Кой планира да хване Дядо Коледа, за да може да му благодари за помощта към уморената ѝ самотна майка. С наближаването на Коледа, добрите намерения на Синди-Лу и нейните приятели се преплитат с престъпните кроежи на Гринч. Дали Синди-Лу наистина ще се срещне с Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши коледните празненства на Койвил веднъж завинаги?

Отговорите на тези въпроси ще откриете в Гринч на 7 декември 2018 г. в кината на 2D и 3D.