Излезе официално видео към една от песните във филма Защото обичам лошото време

Добави коментар

Излезе официално видео към една от песните „Защото обичам лошото време“, съобщи режисьорката на новия български филм Яна Лекарска.

Песента „Луд по теб“ е на Владимир Михайлов, който изпълнява една от главните роли, и неговата група Rewind. Клипът е режисиран от Яна Лекарска и Кирил Добрев.

„Искахме да създадем по-специален видеоклип към песента. Не просто да включим кадри от филма, а да преплетем тяхната романтика с фантастичното изпълнение на Rewind. Така с Кирил Добрев решихме да прожектираме кадрите върху кино екран в студио Jeng, където снимахме, като същевременно тези кадри осветяват музикантите и рисуват по техните лица и тела. Ефектът е почти сюрреалистичен“, казва Яна Лекарска.

В саундтрака влизат още български песни на големия композитор Борис Карадимчев – „Любовта, без която не можем“ на „Тангра“, „Моя любов“ на Богдана Карадочева, „В някой час“ на Маргарита Хранова. Към тях се включва и Веселин Маринов с „Един миг от рая“.

Както писа БТА, в „Защото обичам лошото време“ Неда Спасова и Владимир Михайлов влизат в образите на Ирина и Борис. Те са приятели, които не са се срещали от над 20 години и случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца.

Филмът е завръщане в киното на Боряна Пунчева след знакови изпълнения в „Дами канят“ и „13-ата годеница на принца“. Лентата тръгва в кината в цялата страна от 5 април 2024 г.

Споделете