Кино Арена отваря ново кино в Кърджали

Добави коментар

Новият кинокомплекс Кино Арена Кърджали ще отвори врати на 26 май в Ритейл Парк Кърджали.

© Jonatan Moerman

Кино Арена Кърджали има 4 зали, оборудвани с най-добрите съвременни интериорни и технологични стандарти за киноиндустрията. Всеки отделен киносалон е оборудван с кожени моторизирани риклайнери, които осигуряват комфорт и релаксация по време на гледането на филмите. Кинозрителите ще могат да се потопят в атмосфера на филмите, прожектирани с оборудване от водещи производители на кинотехника, озвучаване и изображение, като Christie, JBL, Harkness Screens, REALD 3D.

“Нашата мисия е Кино Арена Кърджали да се превърне в културно пространство, където хората от всички възрасти и интереси могат да се срещат, да се наслаждават на изключително качествено кино и да споделят своите впечатления и идеи. Ние вярваме в силата на филмовото изкуство да ни обединява и вдъхновява, да пробужда в нас емоции и да ни насърчава на размисъл.”, сподели Стефан Минчев, управител на кино веригата.

Кино Арена Кърджали е част от Програмата за модернизация Арена 2.0 на Кино Арена. Съгласно плана на програмата, до края на годината се предвижда отварянето на още няколко кино комплекса в различни градове. Кино Арена Добрич, Кино Арена Plovdiv Plaza и новият Кино Арена Запад в Мега Мол София ще бъдат част от това разширение.

Споделете