Кои са претендентите за ролите на Кларк и Лоис в новия филм за Супермен?

Добави коментар

Ето кои са тримата основни претенденти за ролите на Кларк Кент и Лоис Лейн за филма "Superman: Legacy" на Джеймс Гън.

Според нов репортаж "Superman: Legacy" на Джеймс Гън е все по-близо до намирането на новия Супермен, както и на следващата Лоис Лейн за големия екран.

Deadline разкрива, че следващата седмица предстоят екранни тестове, като Никълъс Холт, Дейвид Коренсует и Том Бритни преминават към следващия кръг за ролята на Кларк Кент.

Никълъс Холт във "Велика"

Никълъс Холт във "Велика"

Никълъс Холт започва кариерата си като дете актьор, участвайки в местни театрални постановки, преди да дебютира на екран на петгодишна възраст. Получава признание за ролята си в комедийната драма "Маркъс" и се утвърждава допълнително с участието си в сериала “Skins" на E4. Кариерата на Хоулт преминава към роли за възрастни, като се отличава с участия във филми като “Х-Мен: Първа вълна”, “Лудия Макс: Пътят на яростта” и “Фаворитката:, както и с превъплъщение в образа на Джей Ар Ар Толкин в биографичната драма "Толкин". Номиниран е за наградите "Златен глобус" и "Еми" за образа на Петър III в комедийно-драматичния сериал “Велика". Холт наскоро участва в “Менюто” и “Ренфийлд”.

Дейвид Коренсует в "Политикът"

Дейвид Коренсует в "Политикът"

Дейвид Коренсует участва в телевизионни сериали като "Къща от карти", преди да получи главна роля в сериалите на Нетфликс "Политикът" и "Холивуд", създадени от Райън Мърфи. Освен това Коренсует демонстрира таланта си в проекти като филма на Нетфликс "Look Both Ways", минисериала на HBO "Ние притежаваме този град" и филма на A24 “Pearl".

Том Бритни в сериала “Гранчестър”.

Том Бритни в сериала “Гранчестър”.

Том Бритни е английски актьор, най-известен с ролята на преподобния Уил Дейвънпорт в сериала “Гранчестър”.

Що се отнася до Лоис Лейн, твърди се, че Ема Маки, Рейчъл Броснахан и Фийби Динивър ще се пробват за ролята на емблематичната репортерка от Daily Planet.

Ема Маки в "Sex Education"

Ема Маки в "Sex Education"

Ема Маки стана известна с ролята си на Мейв Уайли в сериала "Sex Education" на Нетфликс. След това тя участва в независимата романтична драма "Айфел" и се снима в трилъра "Смърт край Нил". Маки изиграва първата си главна филмова роля като писателката Емили Бронте в отчасти измисления филм "Емили" от 2022 г. Следващата ѝ роля ще бъде във филма "Барби".

Рейчъл Броснахан в "The Marvelous Mrs. Maisel"

Рейчъл Броснахан в "The Marvelous Mrs. Maisel"

Рейчъл Броснахан е най-известна с ролята си в комедийния сериал "The Marvelous Mrs. Maisel". Тя също така участва в политическия трилър на Нетфликс "Къща от карти" и се снима в драматичния сериал "Манхатън". Дебютира в киното с филма на ужасите "Нероденият" и участва във филми като "Прелестни създания", "По-оглушителни от бомби” и др.

Фийби Динивър в "Бриджъртън"

Фийби Динивър в "Бриджъртън"

Фийби Динивър е най-известна с ролята си на Дафни в историческата драма на Нетфликс "Бриджъртън". Започва кариерата си като детска актриса в училищната драма Waterloo Road по BBC One. Динивър дебютира в киното с ролята на Кларис Клиф в биографичния филм "Цветната стая" от 2021 г. Динивър участва в биографичния филм на Нетфликс "Bank of Dave"" и в трилъра "Fair Play”.

Източниците на Deadline добавят, че някои от тестовите сделки все още се договарят и не са сключени, но засега това са имената, които се очаква да участват в прослушванията.

Изглежда, че “Superman: Legacy" се фокусира върху това първо да намери своите Кларк и Лоис, преди да се заеме с други роли. Според Deadline Лекс Лутор и Джими Олсен са следващите герои, които ще бъдат избрани след двамата главни герои.

Гън ще напише и режисера проекта. Очаква се снимките да започнат през януари 2024.

Супермен

Филмът проследява как Супермен съчетава супер силите си с човешкото си възпитание. Той е олицетворение...

Споделете