• 0 коментара • Кино / Кино новини

Марго Роби е Барби

Марго Роби официално ще влезе в ролята Барби в предстоящия филм на Warner Bros.


Warner Bros и компанията за играчки Mattel официално обявиха, че се движат напред с игралния филм Барби, а Марго Роби е потвърдена за главната роля.

Що се отнася до участието й, Роби каза:

"За мен е чест да поема тази роля и да създам филм, който според мен ще има изключително положително въздействие върху децата и публиката по целия свят”


Докато Барби е била в много анимационни филми и няколко уеб серии, никога преди не е имало игрален филм за куклата. По време на почти 60-годишното наследство на Барби тя е поела много роли - от принцеса до ветеринар, от шофьор на състезателен автомобил до разработчик на игри.

Още не се знае кой ще режисира, но се носят слухове, че Пати Дженкинс, която е известна с работата си по Жената чудо, е основния кандидат.

По-рано, Mattel си партнира с Sony по отделен проект на Барби, а Ейми Шумър се присъедини към водещата роля, но проблемите с графика принудиха Шумър да се откаже. Този нов Барби филм идва от Warner Bros. Pictures. Той ще бъде и първият филм, който ще излезе от новосъздадения Mattel Films.В момента не се знае кога Барби ще се появи на големия екран. Междувременно Роби трябва да започне снимки за предстоящия Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), където ще повтори ролята си на Харли Куин. А феновете могат да я видят на големия екран през януари в Кралицата на Шотландия, където играе Елизабет I.