Мария Бакалова ще се снима в два нови филма

Добави коментар

Мария Бакалова се присъединява към актьорския състав на два нови филма.

Мария Бакалова в “Убийствена игра”

Мария Бакалова в “Убийствена игра


Deadline съобщава, че Мария Бакалова ще участва в режисьорския дебют на Андрю Дърам "Fairyland" и на първия филм на Джери Зайнфелд "Unfrosted: The Pop-Tart Story" за Netflix. Не са разкрити подробности за ролите, които ще играе в филмите. Ролята ѝ в "Unfrosted: The Pop-Tart Story" се очаква да бъде малка.

Бакалова се присъединява към актьорския състав на Fairyland, воден от Емилия Джоунс и Скут Макнейри, който включва още Джина Дейвис, Коди Ферн, Адам Ламбърт, Бела Мърфи и новодошлата Неса Дъгърти.

Fairyland е история за баща и дъщеря, която Дърам адаптира по книгата "Fairyland: A Memoir of My Father" на Алисия Абът. Действието в книгата се развива на фона на оживената културна сцена на Сан Франциско през 70-те и 80-те години на миналия век, преди и след епидемията от СПИН - криза, която в крайна сметка отнема живота на бащата на Абът, овдовелия поет и гей активист Стив Абът.

Действието на "Unfrosted: The Pop-Tart Story" на Зайнфелд се развива през 1963 г. в Мичиган и в него ще видим как заклетите съперници в производството на зърнени храни Kellogg's и Post се надпреварват да създадат сладкиш, който завинаги ще промени облика на закуската.

Във филма участват Зайнфелд, Мелиса Маккарти, Джим Гафиган, Ейми Шумър, Хю Грант, Джеймс Марсдън, Джак Макбрайър, Том Ленън, Адриан Мартинес, Боби Мойнихан, Макс Грийнфийлд, Крисчън Слейтър и Сара Купър.

Бакалова пробива с ролята си в "Борат 2". Тя ѝ донесе номинация за "Оскар" за ролята на дъщерята на Борат - Тутар Сагдиев, през 2021 г. Понастоящем актрисата може да бъде видяна в новоизлязлата хорър комедия “Убийствена игра” на режисьора Халина Рейн, а скоро ще се появи като космическото куче Космо в "Пазители на галактиката Vol. 3” на Джеймс Гън.

Споделете