Марвел отлага "Капитан Америка 4", "Тъндърболтс" и "Блейд" за 2025

Добави коментар

Забавянето на филмовите продукции заради стачката на актьорите принуди Марвел да отложи няколко от най-очакваните си заглавия за 2025 г., но феновете все още могат да очакват дебюта на "Дедпул 3" в кината през лятото.

​Дедпул 3

Дедпул 3” ще дебютира в кината на 26 юли 2024 г., което е изместване от първоначалната премиера на 3 май 2024 г. Този ход има за цел да даде на филма с Райън Рейнолдс в главната роля и режисьор Шон Леви повече време за реализация след непредвиденото прекъсване по време на стачката на актьорите през юли.

Режисьор на "Дедпул 3" е Шон Леви по сценарий на Рет Рийз и Пол Верник. В главните роли са Райън Рейнолдс в ролята на Уейд Уилсън / Дедпул, както и Морена Бакарин, Лесли Угамс и Ти Джей Милър, които се превъплъщават в ролите си от предишните филми за Дедпул. Хю Джакман също ще се завърне в ролята на Логан / Върколака от филмовата поредица X-Men, като това ще бъде първата му поява в киновселената на Марвел.

Сюжетът на "Дедпул 3" засега не е известен, но се предполага, че филмът ще следва Уилсън, който се съюзява с Върколака, за да се върне назад във времето и да предотврати смъртта на Ванеса Карлайл (Бакарин). Очаква се филмът да бъде първата поява на X-Men в киновселената на Марвел.


Дедпул & Върколака

На 24 юли нищо вече няма да бъде същото, защото Той се завръща. Месията... Исус...

Капитан Америка 4

В резултат на разместването "Капитан Америка 4" с участието на Антъни Маки, сега е насрочен за 14 февруари 2025 г., въпреки че основните снимки бяха завършени преди стачката.

Джулиъс Онах е режисьор на "Капитан Америка 4" по сценарий на Малкълм Спелман, Далан Мюсън и Онах. Антъни Маки е в ролята на Сам Уилсън/Капитан Америка. Участват още Харисън Форд, Дани Рамирес, Карл Лумбли, Шира Хаас, Лив Тайлър и Тим Блейк Нелсън. Засега подробностите за сюжета са в тайна, но се очаква филмът да се фокусира върху развитието на Сам като новия Капитан Америка, както и върху предизвикателствата, пред които е изправен в свят, който все още се бори с наследството на Стив Роджърс.

Captain America: Brave New World

Първото самостоятелно приключение на Сам Уилсън след като наследи щита на Капитан Америка. Четвърти филм...


Тъндърболтс

"Тъндърболтс" с участието на Флорънс Пю и Себастиан Стан е преместен за 25 юли 2025 г. от първоначалната му премиерна дата 20 декември 2024 г.

Джейк Шрайер режисира "Тъндърболтс" по сценарий на Ерик Пиърсън. Във филма участват Флорънс Пю и Себастиан Стан, които се завръщат в ролите си съответно на Йелена Белова и Бъки Барнс. Към тях се присъединяват Джулия Луис-Драйфус, Дейвид Харбър, Уайът Ръсел, Олга Куриленко и Хана Джон-Камен. Засега подробностите за сюжета са в тайна, но се очаква филмът да следва екип от поправили се суперзлодеи, на които правителството възлага да изпълняват опасни мисии.

Thunderbolts

Група суперзлодеи са наети да изпълняват мисии за американското правителството.


Блейд

Блейд” се отлага с девет месеца и ще излезе по кината на 7 ноември 2025 г. вместо на 14 февруари 2025 г.

Махершала Али е в ролята на Ерик Брукс / Блейд, полу-вампир, който ловува вампири. Ян Деманж режисира “Блейд” по сценарий на Майкъл Грийн и Стейси Осей-Куфур. Останалите актьори включват Делрой Линдо, Аарон Пиер и Миа Гот. Подробностите за сюжета засега са в тайна.

Блейд

филм

Част от киновселената на Марвел.

Сюжетът е неизвестен.


Муфаса: Цар Лъв

Извън вселената на Марвел, Дисни премести "Муфаса: Цар Лъв", режисиран от Бари Дженкинс, за 20 декември 2024 г. от първоначалната му дата 5 юли 2024 г.

“Муфаса: Цар Лъв” ще разгледа произхода на Муфаса, възхода му до кралския престол и връзката му със Скар. Режисьор на филма е Бари Дженкинс, а сценарист - Джеф Натансън. Филмът е замислен да бъде фотореалистично компютърно анимирана предистория на създадения по същия начин римейк на "Цар Лъв" от 2019 г.

Муфаса: Цар Лъв

През 2024 се завръщаме в саваната с Муфаса: Цар Лъв – игрална предистория на ненадминатата...

Споделете