Маз Каната в филма на Хан Соло?

Добави коментар

Нови доказателства сочат, че Маз Каната може да се появи в филма за Хан Соло.


По време на SDCC 2017, подкастърът Стийл Сондърс интервюира Марк, представител на Funko, за продуктите на фирмата. В интервюто Марк заяви, че е развълнуван от продуктите за филма за Хан Соло, цитирайки фигурките за героите на Емилия Кларк, Лупита Ньонго, Доналд Глоувър, Уди Харелсън. Очевидно Ньонго, която играе Маз Каната в новата трилогия, е не на място в този списък, което кара феновете да спекулират, че може би ще я видим в и този филм.

Филмът за Хан Соло излиза следващия май, това означава, че Funko най-вероятно работят по играчките от филма и Марк би трябвало да знае дали има фигура на Маз. Вероятно е, обаче той просто да се е объркал и да е имал предвит фигурката на Ньонго за Междузвездни войни: Последните джедаи или Черната Пантера.

Неозаглавеният филм за Хан Соло ще се фокусира върху това как младият Хан Соло става контрабандиста, крадеца и мошеника, който Люк Скайуокър и Оби-Уан Кеноби срещат. Филмът ще покрие живота на Хан от 18 до 24, ще покаже как придобива Хилядолетният сокол и как се запознава с Чубака.

Олдън Ерънрайк е в главната роля , Уди Харелсън в ролята на ментора на Соло, Доналд Глоувър като Ландо Калрисиан, и Емилия Кларк, Танди Нютон, Майкъл К. Уилямс и Фийби Уолър-Бридж.

Неозаглавеният филм за Хан Соло се очаква по кината на 25 май 2018.

Соло: История от Междузвездни войни

Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава...

Споделете