Мили Алкок ще бъде Супергърл

Добави коментар

Звездата от "Домът на дракона" Мили Алкок се издигна до нови висоти, като си осигури желаната роля на Супергърл в предстоящия филм от вселената на DC

Актрисата от "Домът на дракона" Мили Алкок е получила ролята на Супергърл в предстоящия проект на Джеймс Гън и Питър Сафран, който ще бъде част от вселената на DC.

Миналата седмица Алкок се яви на пробни снимки пред шефовете на DC Studios Гън и Сафран, заедно с Мег Донъли, която също се бореше за ролята.

Мили Алкок и Мег Донъли в надпревара за ролята на Супергърл

Вижте повече

Мили Алкок и Мег Донъли в надпревара за ролята на Супергърл

Австралийската актриса Мили Алкок и американската актриса Мег Донъли са сред двете претендентки за ролята на Супергърл във филм на DC Studios.

Мили Алкок е австралийска актриса, която е най-известна с ролята си на младата Ренира Таргариен в сериала на HBO "Домът на дракона". Актьорската ѝ кариера включва роли в няколко други телевизионни предавания и филми, като "Upright", "The Gloaming" и "Reckoning".

Очаква се героинята да се появи в други проекти на DC Studios преди соловото си приключение, вероятно включително в "Супермен: Наследство" на Джеймс Гън.

Алкок ще бъде начело на игралния филм "Супергърл: Жената на утрешния ден", базиран на комиксите на DC, написани от Том Кинг и Билкис Евели. Актрисата и драматург Ана Ногейра пише сценария на филма за Супергърл. За момента проектът няма режисьор.

Преди това Гън подчерта, че тази версия на Супергърл ще бъде различна, представяйки по-закоравял персонаж, който е станал свидетел на унищожаването на Криптон и е пристигнал на Земята с травматично минало.

"Мили е изключително талантлива млада актриса и аз съм невероятно развълнуван от факта, че тя ще бъде част от вселената на DC", написа Гън в социалните мрежи в понеделник. "Да, за пръв път научих за нея от "Домът на дракона", но бях поразен от разнообразните ѝ прослушвания и екранни тестове за #Супергърл"

През последните години Супергърл е изиграна от различни актриси, включително Мелиса Беноист в телевизионния сериал "Супергърл" и Саша Кале във филма “Светкавицата" от 2023 г.

Филмът "Супермен: Наследство" се подготвя за снимки тази пролет в Джорджия. Актьорският състав включва Дейвид Коренсует в ролята на Кларк Кент/Супермен, Рейчъл Броснахан в ролята на Лоис Лейн и. Никълъс Хоулт като Лекс Лутър.

Супермен

Филмът проследява как Супермен съчетава супер силите си с човешкото си възпитание. Той е олицетворение...

Supergirl: Woman of Tomorrow

Филмът проследява историята на Кара Зор-Ел и нейното мрачно минало, преди тя най-накрая да си...

Споделете