• 0 коментара • Кино / Кино новини

Младите актьори от Джуманджи се завръщат за продължението

Младите актьори от Джуманджи: Добре дошли в джунглата се завръщат за предстоящото продължение - Джуманджи 3.


Според THR, Сер'Дариус Блейн, Алекс Улф, Мадисън Исеман и Морган Търнър ще се завърнат за продължението на Джуманджи: Добре дошли в джунглата.

Дуейн Джонсън, Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън също ще се завърнат за Джуманджи 3. Към актьорския състав се присъединяват Awkwafina, Дани Де Вито и Дани Глоувър.

Друга завръща се звезда е режисьорът Джейк Касдан, който ще режисира и продължението.

Франчайзът Джуманджи се основава на книгата с картини от 1981 г. на Крис Ван Аулсбург, по която е създаде филмовата адаптация през 1995 с Робин Уилямс. Книгата и филмът разказват историята на една магическа настолна игра, в която дивата джунгла нахлуваха в реалния свят.Филмът от 2017 г. актуализира предпоставката, като превръща настолната игра в видеоигра, чрез която четирима тийнейджъри - играни от Блейн, Уолф, Исъман и Търнър - са транспортирани в нейния свят. Там те са превърнати в аватари, изиграни от Джонсън, Блек, Харт и Гилан.

Джуманджи 3 планира да направи много от същото, а според режисьора Джейк Касдан, филмът ще продължи с това, което са създали оригиналния филм и Добре дошли в джунглата, запазвайки всички филми в същия свят.

Джуманджи 3 се очаква по кината на 13 декември 2019.