• 0 коментара • Кино / Кино новини

Намериха партньорки на Марго Роби за Birds of Prey

Предстоящият филм Birds of Prey официално намери актриси за две от водещите си роли.


Джърни Смолет-Бел, която участва в Underground, ще влезе в ролята на Black Canary. Black Canary е експертен боец, известена с нейния "канарски вик", традиционно тя е бял в комиксите, но Warners търси разнообразен талант за Birds of Prey.Мери Елизабет Уинстед, позната на публиката от 10 Cloverfield Lane и Фарго, ще влезе в ролята на Huntress. В най-ранните си изяви, Huntress e Хелена Уейн, дъщеря на Батман и Жената-котка. През 80-те Huntress се пренаписана като Хелена Бертинели, дъщеря на мафиотски бос. Хелена става брутален борец за справедливост след смъртта на семейството си.Уинстед и Смолет-Бел бяха част от споменатите по-ранно актриси за ролите. Уинстед победи Маргарет Куели (The Leftovers) и Кристин Милиоти за ролята на Huntress. Смолет-Бел надви Гугу Мбата-Роу и Джанел Моне за ролята на Дина Ланс, известен още като "Black Canary ".Birds of Prey ще бъде и следващата поява на Маргот Роби във вселената на DC. Тя ще повтори ролята си на Харли Куинведнага веднага след завършването на работата по "Имало едно време в Холивуд" на Тарантино. Роби се очаква да се появи в ролята на популярната героиня в продължението на Отряд самоубийци 2, Harley Quinn Vs The Joker и Gotham City Sirens, които изглеждат сега е на заден план.С Роби, Уинстед и Смолет-Бел, Birds of Prey търси актриса за ролята детективът Рене Монтоя за да запълни отбора на титулярните Birds of Prey. Джъстина Мачадо и Роберта Колиндрес се борят за ролята.

Сценарият е поверен на Кристина Ходсън, която наскоро пое сценария на филма Batgirl след като Джос Уедън напусна проекта. Ходсън също така е сценарист на предстоящия спин-оф на Трансформърс - Бъмбълби. Лентата ще бъде режисирана от Кати Ян.

Birds of Prey се очаква да започне снимки през 2019 и ще пристигне в кината през февруари 2020 г.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.