Нивото на проклетия се увеличава с „Аз, проклетникът 4“ само в кината през юли

Добави коментар

Този юли нещата стават малко по-проклети!

Следвайки летния блокбастър-феномен Миньоните 2, който през 2022 година спечели близо 1 млрд. долара в световния боксофис, и цели седем години след последния филм от поредицата Аз, проклетникът, най-големият анимационен франчайз влиза в смела и вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия с Аз, проклетникът 4 на емблематичното студио Illumination.

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, като той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Завръщаме се в любимия свят на Гру и миньоните с първия трейлър на Аз, проклетникът 4, гарантиращ незабравимо киноприключение, изпълнено с много хумор, неспирен екшън и трогателни моменти – комбинация, която през последните години никой не прави по-добре от Illumination. Не случайно фрайнчайзът е най-успешният в историята и по всичко изглежда, че най-добрата част тепърва предстои.

Режисьор на Аз, проклетникът 4 е Крис Рено (Аз, проклетникът, Сами вкъщи), а ко-режисьор е Патрик Делаж (Ела Изпей! 2, Сами вкъщи 2). Сценарият е дело на Кен Даурио (Аз, проклетникът) и Майк Уайт (Белият лотос), а продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман (Супер Марио Bros.: Филмът).

Проклетията се увеличава с Аз, проклетникът 4 от 5 юли в кината на 2D и 3D.

Аз, проклетникът 4

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент...

Споделете