• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нова снимка на Хоакин Финикс в Жокер

Режисьорът Тод Филипс разкри съвсем нова снимка на Хоакин Финикс в Жокер.


Режисьорът предостави малка, нова информация за Жокер в своя Instagram. В момента той монтира филмът, след като снимките завършиха през декември миналата година и според него сега е точният момент да сподели ново изображение към Финикс. На снимката той е без никакъв клоунски грим, вместо това гледа видео касети на телевизора пред себе си.


cleardot.gif

View this post on Instagram

Editing #Joker

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on


Филмът ще има по-нисък бюджет в сравнение с другите филми на DC. Проектът също така е описан като по-скоро тъмно изследване на героя, отколкото криминален трилър, като Шофьор на такси и Кралят на комедията. Очаква се този филма да е вдъхновен от комикса ”The Killing Joke" на Алън Мур, в който Жокера е неуспешен комик, чиято съпруга е убита, което го кара да стане злодеят, който всички познаваме.

Освен това Жокер няма да е част от свързаните филми на DC или така наречените Worlds of DC и вместо това ще служи като първата лента в отделен банер със самостоятелни адаптации на комикси.

Режисьор на Жокер е Тод Филипс, известен най-добре за работата си по филмите “Последният ергенски запойr”. Сценарият е поверен на Филипс и Скот Силвър известен с работата си по Боецът (2010) и 8-ма миля (2002).

Във филмът ще видим още Зази Бийтс като самотна майка, която хваща вниманието на Жокера преди той да се превърне в нихилистичния злодей, Робърт Де Ниро в ролята на водещ на телевизионно шоу, Марк Марон и Франсис Конрой в ролята на майката на Жокера.

Жокер се очаква по кината на 4 октомври 2019 г.