• 0 коментара • Кино / Кино новини

Отлагат „Смъртта може да почака“ заради коронавируса

Новият филм за Джейм Бонд е отложена за седем месеца заради коронавируса.


„Смъртта може да почака“ се очакваше да излезе по кината на 8 април . Филмът вече беше повлиян от избухването на коронавируса, като китайската му премиера и престурнето му бяха отменени поради коронавируса. Въпреки това, изглеждаше, че филмът ще излезе по график, като MGM организира много видима маркетингова кампания, за да промотира последното приключение на Даниел Крейг като Джейм Бонд. Очакваше "Смъртта може да почака" да счупи всички рекорд на Джеймс Бонд през уикенда в боксофиса.

В официалния акаунт на Джеймс Бонд в Twitter беше обявено, че филмът се отменя за сега и ще дебютира на 12 ноември 2020 във Великобритания и на 25 ноември 2020 в САЩ. Още не се знае кога точно филма ще излезе по кината в България.

“MGM Studios, Universal и продуцентите Бонд Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, обявиха днес, че след внимателно обсъждане и разглеждане на глобалния кино пазар, премиерата на "Смъртта може да почака" ще се отложи до Ноември 2020.”


;Кината в Китай, вторият по големина в света филмов пазар в момента са затворени заради коронавируса. Това е вероятно и причината продуцентите да отложат филма. Очевидно студията и продуцентите се надяват заразата да е спряна до ноември, което да им позволи филма да излезе по целия свят.

В „Смъртта може да почака“ Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

В ролята на легендарния агент 007 за пети пореден път влиза Даниел Крейг, който демонстрира изключителна класа и сякаш се превърна в абсолютно олицетворение на представите на зрителите за това как наистина трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин. В „Смъртта може да почака“ участие взимат и още забележителни актьори, познати ни от предишните заглавия за култовия агент, както и такива, които за пръв път се включват в знаменития франчайз. Сред тях са Рами Малек, който има отговорната задача да се превъплъти в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята си на М, Леа Сейду, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

”Смъртта може да почака” се очаква по кината през ноември 2020 година.