• 0 коментара • Кино / Кино новини

Пълна промяна: Новият образ на Соник не се хареса на феновете

По-рано тази седмица пристигна първият трейлър за филма “Соник: Филмът”, а мнението на фен не беше позитивно. Дизайнът на титулярния таралеж беше критикуван заради неговата физика, по-подобен на човешки вид, отколкото стилизираните крайници на героя във видеоигрите, в допълнение към видимите му зъби.


След огромните нива на критики, режисьорът на “Соник: Филмът” Джеф Фаулър потвърди в Twitter, че дизайнът на Соник ще бъде изцяло променен. Точните подробности за промените не са уточнени, но феновете на класическия вид на синия таралеж вероятно ще видят нещо по-близо до това, което очакват. Вижте пълното изявление на Фаулър по-долу:“Благодаря ви за подкрепата. И критиката. Съобщението е прието силно и ясно… не сте доволни от дизайна и искате промени. Ще се случи. Всички в Paramount и Sega са напълно ангажирани да направят този герой най-добрия, който може да бъде”

Пълната промяна на визията на главния компютърно генериран герой толкова късно в процеса е рядко явление в Холивуд. Филмът ще дебютира през ноември, което дава на екипа за визуални ефекти само шест месеца, за да направи всички промени, които планират. Освен това Интернет вече е пълен с маркетингови материали за филма, които показват сегашния външен вид и дизайн на героя.Соник: Филмът проследява премеждията на Соник, докато се опитва да проумее сложния живот на Земята заедно със своя новооткрит най-добър приятел Том Уачовски (Джеймс Марсдън, тв сериалът „Западен свят“). Те ще трябва да осуетят плановете на злодея д-р Роботник (мега звездата Джим Кери) да залови Соник и да използва свръхсилите му, за да стане господар на света. Във филма участват още Тика Съмптър и Бен Шуорц, който дава гласа си на Соник.

Режисьор на Соник: Филмът е Джеф Фаулър, а сценарият е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър. Продуценти са Нийл Х. Мориц (поредицата „Бързи и яростни“), Тору Накахара и Такеши Ито.

Соник: Филмът връхлита в кината на 15 ноември.