Приянка Чопра се присъединява към “Матрицата 4”

Добави коментар

Приянка Чопра е близо до сключване на сделка за присъединяване към актьорския състав на дълго очакваното продължение на “Матрицата”.


Чопра е най-известна с ролята в телевизионното шоу “Куантико” и ролите си във филми като “Спасители на плажа” и Isn't It Romantic. В допълнение към “Матрицата 4”, Чопра също ще участва в Citadel, новия сериал на Amazon от режисьорите на “Отмастителите: Краят” - Братята Рус и с участието на Ричард Мадън от “Игра на тронове”.

Подобно на останалата част от актьорския състав, ролята на Чопра в „Матрицата 4“ засега е тайна. Подробности за сюжета също не са разкрити и предвид края на “Матрицата: Революции” от 2003 г., нещата не са много ясни.Лана Уачовски, която създаде „Матрицата“ със сестра си Лили, ще режисира и ще напише сценарият на този нов филм с Александър Хемон и Дейвид Мичъл.

За момента актьорския състав на “Матрицата 4” включва актьорите от първите три филма Киану Рийвс, Кари-Ан Мос, Джеда Пинкет Смит. Към тях се присъединяват новодошлите към поредицата Джесика Хенуик, Нийл Патрик Харис, Тоби Онвумере, Джонатан Гроф и Яхия Абдул-Матин II. Според слуховете Абдул-Матин ще влезе в ролята на младия Морфей. Наскоро беше намекнато, че ако всичко мине по план, Ламбърт Уилсън би могъл да се върне за „Матрицата 4“ като злодея Меровингиан.Трите предишни филма - „Матрицата“ (1999 г.), „Матрицата: Презареждане“ (2003 г.) и „Матричната: Революции“ (2003 г.) - спечелиха повече от 1,6 милиарда долара в глобалния боксофис. „Матричната: Революции“ беше и първият филм, излязъл едновременно във всяка държава в един и същи час по света.

“Матрицата 4” ще излез по кината на 21 май 2021.

Матрицата: Възкресения

С “Матрицата: Възкресения” се завръщаме в свят с две реалности: едната, на обикновеното ежедневие и...

Споделете