Пърррфектното преживяване с „Гарфилд: филмът“ от 24 май само в кината

Добави коментар

На 24 май ще ни трябва по-голяма везна! Леко закръгленият, обожаващ лазаня и мразещ понеделниците иконичен котарак Гарфилд загърбва статута си на домошар, изоставя сигурната храна и уюта на познатия си дом и се впуска в шеметна авантюра на открито в първото си пълнометражно анимационно приключение на големия екран с Гарфилд: Филмът.

В изключително забавната и колоритна продукция животът на Гарфилд е „перфектното суфле“, до момента в който всичко се спихва. След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мърлявия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

Новият трейлър на Гарфилд: Филмът разкрива част от препятствията, с които трябва да се справят Гарфилд и неговите стари и нови другари, които остават верни на себе си, независимо от ситуацията. Видеото обещава много хумор, екшън и забележителна анимация и нагледно илюстрира защо вездесъщият оранжев котарак е сред най-емблематичните и обичани герои в света.

Режисьор на Гарфилд: Филмът е Марк Диндал по сценарий на Дейвид Рейнолдс (Чикън Литъл, Омагьосаният император), Пол А. Каплан и Марк Торгроув. Продуценти са Джон Коен, Бродерик Джонсън, Андрю Косоув, Крейг Сост, Намит Малхотра и Кросби Клайс. Сред изпълнителните продуценти на проекта са сценаристът Дейвид Рейнолдс и създателят на Гарфилд Джим Дейвис.

Пъррррфектното киноппреживяване Гарфилд: Филмът ни очаква от 24 май само в кината на 2D и 3D.

Гарфилд: Филмът

Най-обичаният котарак, който мрази понеделниците и обожава лазанята, се завръща на голям екран, за да...

Споделете