Първа снимка от “Трон: Арес"

Добави коментар

Снимката показва Джаред Лето в ролята на Арес, изключително усъвършенствана програма, изпратена от дигиталния свят в реалния.

Disney разкри първа снимка от "Трон: Арес", най-новата част от франчайза "Трон". Продукцията на филма е започнала през януари във Ванкувър, а премиерата му е планирана за 2025 г.

"Трон: Арес" следва изключително усъвършенствана програма - Арес, която е изпратена от дигиталния свят в реалния свят на опасна мисия, отбелязваща първата среща на човечеството с изкуствени интелекти.

В игралния филм участват Джаред Лето, Грета Лий, Еван Питърс, Хасан Минхадж, Джоди Търнър-Смит, Артуро Кастро, Камерън Монаган и Джилиан Андерсън. Режисьор е Йоахим Рьонинг.

"Развълнуван съм да бъда част от франчайза "Трон" и да представя този нов филм на феновете по целия свят. "Трон: Арес" надгражда наследството на авангардния дизайн, технологиите и разказите. Сега повече от всякога ми се струва, че е подходящият момент да се завърнем в Мрежата", казва режисьорът Рьонинг в изявление.

"Трон: Арес" е продължение на знаковия научнофантастичен филм на Дисни "Трон" от 1982 г. и на продължението от 2010 г. "Трон: Заветът".

По "Трон: Арес" се работи от доста време: Плановете за трети филм в поредицата бяха обявени малко след като "Трон: Заветът" излезе по кината през 2010 г., но през 2015 г. нещата се забавиха. Пет години по-късно Лето подписа договор за участие в третия филм, като Гарт Дейвис бе ангажиран с режисурата на нова история, фокусирана върху новия герой на Лето. По-късно обаче Дейвис се отказа от проекта и бе заменен от Рьонинг.

"Трон: Арес" се очаква да излезе по кината през 2025 г.

Трон: Арес

"Трон: Арес" следва изключително усъвършенствана програма - Арес, която е изпратена от дигиталния свят в...

Споделете