Първи трейлър на „Аквамен и изгубеното кралство“

Добави коментар

Чакането приключи! Излезе първият трейлър на "Аквамен и изгубеното кралство".

Джеймс Уан, който режисира първия филм за Аквамен, се завръща, за да режисира продължението. Джейсън Момоа отново ще се превъплъти в ролята на титулярния герой Аквамен.

Филмът "Аквамен" от 2018 г. е най-печелившият филм на DC за всички времена с 1,148 милиарда долара в боксофиса.

В „Аквамен и изгубеното кралство“ Артур трябва да потърси помощта на своя полубрат Орм, за да защити Атлантида от Черния Манта, който е пуснал на свобода опустошително оръжие в маниакалния си стремеж да отмъсти за смъртта на баща си.

Освен Джейсън Момоа, в продължението "Аквамен и изгубеното кралство" ще се завърне и основният актьорски състав от първия филм, включително Амбър Хърд в ролята на Мера, Патрик Уилсън в ролята на Орм, Яхия Абдул-Матин II в ролята на Черната Манта, Долф Лундгрен в ролята на крал Нереус, Никол Кидман в ролята на Атланна и Темуера Морисън в ролята на Том Къри.

Филмът "Аквамен и изгубеното кралство" измина дълъг път до големия екран. Първоначално беше планирано филмът да излезе на голям екран през декември 2022 г., но след това беше отложен за март 2023 г., а после отново за декември 2023 г. Филмът също така премина през редица промени и допълнителни снимки.

"Аквамен и изгубеното кралство" е последният филм от разширената филмова вселена на DC, която започна с "Човек от стомана" на Зак Снайдър през 2013 г. След този филм Джеймс Гън и Питър Сафран ще поставят началото на нова вселена, която ще започне със "Superman: Legacy" през юли 2025 г.

„Аквамен и изгубеното кралство“ идва в кината на 3D и IMAX 3D от 22 декември.

Аквамен и изгубеното кралство

Продължение на филма "Аквамен" от 2018 г.

Артур трябва да потърси помощта на своя...

Споделете