Разплитаме мрежа от тайни с „Мадам Уеб“ през февруари само в кината

Добави коментар

От 16 февруари разплитаме нова глава от киновселената на Марвел, защото енигматичната Мадам Уеб ни разказва историята си само в кината.

Изпълненият с напрежение, екшън, обрати и неочаквани съюзи сюжет гарантира свежо и завладяващо преживяване, каквото не е имало досега. А най-нетърпеливите фенове ще имат възможност да прекарат един по-нестандартен Свети Валентин в компанията на любимата ясновидка от комиксите на специална предпремиера на 14 февруари.

Мадам Уеб ни запознава с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете Петдесет нюанса сиво, Суспирия, Изгубената дъщеря) – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с ясновидски способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.

В ново видео зад кадър виждаме талантливата Дакота Джонсън, която вдъхва живот на една героиня с толкова много задълбоченост и мистерия. Тя ни разказва повече за тънкостите на ролята си и ни споделя своите виждания за сложността на персонажа, за предизвикателствата, пред които е била изправена, и за вълнението от това да бъде част от проекта.

Режисьор на Мадам Уеб е С. Дж. Кларксън (Jessica Jones, Vinyl, Anatomy of a Scandal) по сценарий на Мат Сазама, Бъргк Шарплес, Клеър Паркър и С. Дж. Кларксън. Продуцент е Лоренцо Ди Бонавентура, а в ролите са Дакота Джонсън, Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс, Адам Скот и др.

Надхвърляме времето и пространството с Мадам Уеб от 16 февруари само в кината, 4DX и IMAX.

Мадам Уеб

Мадам Уеб ни запознава с Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от...

Споделете