• 0 коментара • Кино / Кино новини

Самюъл Л. Джаксън приключи снимките на Glass

Самюъл Л. Джаксън приключи снимките на своята роля в Glass - предстоящия трилър написан и режисиран от М. Найт Шаямалан.


Glass ще бъде продължение на На парчета от 2016, което на свой ред беше тайно продължение на Неуязвимият от 2000. На парчета не беше рекламиран като продължение на Неуязвимият, но във финалната сцена на филма се появява Дейвид Дън, главният герой на Неуязвимият, в ролята Брус Уилис.

Самюъл Л. Джаксън ще се завърне в ролята на Илайджа Прайс – самообявилия се злодей г-н Стъкло от Неуязвимият.

Снимките на Glass започнаха през октомври във Филаделфия. В туит, Шаямалан обяви не само, че Джаксън е свършил снимките си, но също така, че остава само една седмица от снимките на филма като цяло.

Glass започва веднага след На парчета - Дейвид Дън преследва свръхчовешката фигура на "Звяра" на Кръмп (Джеймс Макавой) в поредица ескалиращи срещи, докато сенчестото присъствие на Прайс се очертава като манипулатора, който знае тайни важни за двамата мъже.

За продължението се завръщат Джаксън, Уилис и Макавой. Отново ще видим също Аня Тейлър-Джой, която беше в ролата един от пленниците на Кръмп. Спенсър Трийт Кларки Чарлийн Удър ще се завърнат в ролите си на син на Дейвид Дън, Джоузеф и майка на Илайджа Прайс. Към актьорския състав се присъединява и Сара Полсън в неуточнена роля.

Glass ще излезе по кината през януари 2019.