• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще има Венъм 2

Sony се движи напред с продължението на Венъм


Variety съобщава, че сценариста Кели Марсел, ще напише сценария за продължението на Венъм. Тя се присъедини към оригиналния филм късно в процеса, за да направи пренаписване и ще бъде главен сценарист този път както и изпълнителен продуцент.

Преди Венъм, Марсел е най-известена с друг бокс офис хит - Петдесет нюанса сивото. В момента тя работи по няколко филма, включително биографичен филм за Елвис Пресли и “Злобара” на Дисни.Том Харди ще се завърне в ролята на анти-героя Венъм / Еди Брок. Уди Харелсън като Клетус Касади, сериен убиец, който в комикса става главен злодей на Венъм също ще се завърне. Мишел Уилямс също се очаква да се появи във Венъм 2.

Режисьорът все още не е създаден. Източници твърдят, че студиото търси нов режисьор, тъй като режисьорът на Венъм, Рубен Флейшер, ще бъде зает със снимките на продължението на „Земята на зомбитата“ на Sony.

Първият филм е натрупа над 850 милиона долара в световен мащаб в бокс офиса и даде ясно да се разбере, че това няма да бъде единственият филм на франчайза. Sony преди това вече прави стъпки за разширяване на вселената на Венъм с филма Morbius с Джаред Лето.

Докато осигуряват предполагаема дата за излизане на вампирския филм през 2020 г., те също запазиха и датата за премиера през октомври 2020 за неочаквано продължение. Смята се, че това е Венъм 2.