"Супермен: Наследство" има ново заглавие

Добави коментар

Джеймс Гън разкри новото заглавие на филма за Супермен, който ще постави началото на нова вселена на DC.

"Супермен: Наследство" има ново заглавие. Джеймс Гън публикува в Инстаграм новината, че първият филм в новата вслената на DC е преименуван на "Супермен".

Гън написа в Инстаграм: "С огромно удоволствие обявявам началото на основните снимки на СУПЕРМЕН днес, 29 февруари, който по стечение на обстоятелствата и непланирано е рожденият ден на Супермен. Когато завърших първата чернова на сценария, нарекох филма "Супермен: Наследство". Когато затворих окончателния вариант, вече беше ясно, че заглавието ще бъде СУПЕРМЕН. На път към вас през юли 2025 г. "

Заедно с публикацията той сподели изображение на логото на Супермен от филма.

Филмът има за цел да постави началото на новия рестарт на вселената на DC на големия екран. Сюжетът ще проследи младия Кал-Ел, който се опитва да съчетае криптонското си наследство с човешкия си живот като Кларк Кент от Смолвил, Кан.

Дейвид Коренсует влиза в ролята на Кларк Кент/Супермен, а Рейчъл Броснахан изпълнява ролята на репортерката от Дейли Планет Лоис Лейн. Никълъс Хоулт се присъединява към актьорския състав в ролята на класическия злодей Лекс Лутър. В ансамбъла участват още Скайлър Джизондо като Джими Олсен, Сара Сампайо като Ева Тешмахер, Еди Гатеги като Мистър Терифик, Терънс Роузмор като Отис, Антъни Кариган като Метаморфо, Изабела Мерседес като Хоукгърл, Нейтън Филиън като Гай Гарднър и Мария Габриела де Фария като Инженера.

По-рано актьорският състав сподели групова снимка, след първото общо четене на сценария.

Филмът "Супермен" е насрочен да излезе по кината на 11 юли 2025 г.

Супермен

Филмът проследява как Супермен съчетава супер силите си с човешкото си възпитание. Той е олицетворение...

Споделете