Тор: Рагнарок изрязал сцена, която загатвала за бисексуалността на Валкирия

Добави коментар

В Тор: Рагнарок имало сцена, която ясно показва бисексуалността на Валкирия, споделя Теса Томпсън за Rolling Stone.


Валкирия стана един от любимите герои от филма благодарение на личността й и способността й в битка, но има и друг аспект, който я прави уникален във вселената на Marvel. Tя е първият герой на Marvel с различна сексуалност, който се появява на големия екран.

В интервю за Rolling Stone Томпсън разкри, че е убедила режисьора Тайка Уатити да заснеме кратка сцена, в която жена излиза от спалнята на Валкирия. За съжаление сцената е била премахната, тъй като отнемала вниманието от главните герой.

"Имаше неща, за които говорихме, че може да съществуват в характеризирането, но да не са прекалено ясни във филма ... Има страхотна сцена с мен, в която се връщам към една от моите сестри (други валкирии) - току що убита. В умът ми това беше моята любима.” сподели още Томпсън.

След Тор: Рагнарок, все още не е ясно къде във вселената на Marvel отново ще видим Валкирия. Няма да се наложи да чакаме дълго, защото Томпсън ще се появи отново в ролята догодина в Отмъстителите: Война на безкрая. Каква ще е нейната роля в голямата битка срещу Танос, остава да се види, но с бойните и умения, тя със сигурност може да помогне на Отмъстителите и техните съюзници да спасят вселената.

Тор: Рагнарок

Тор е затворен от другата страна на вселената, без могъщия си чук. Той се надпреварва...

Споделете