• 0 коментара • Кино / Кино новини

Уди Харелсън се завръща като Карнидж във Венъм 2

Кинематографът на Венъм 2 Робърт Ричардсън твърди, че Уди Харелсън наистина ще се завърне като Карнидж за продължението.


В интервю за Collider, Ричардсън беше попитан какво го привлече към Венъм 2. Известният кинематограф разкри, че се надява да добави адаптация на комикс към своето резюме от известно време и харесва перспективата да работи с талантливия актьорски състав и екип на Венъм ( включително Харелсън):

“Така или иначе бих казал „да“ на Анди, но също така мисля, че е страхотно… Мисля, че все още не е направено и ще избухне, и този филм, мисля, ще му помогне да избухне, защото вие имате забележителен централен герой с Венъм, но сега имате Уди Харелсън, който очевидно ще направи свой собствен вход и ще видим какво друго ще излезе от колаборацията с Sony Marvel. Нямам търпение. За мен това е огромна промяна и съм много развълнуван. Мисля, че Харди е един от най-добрите.”

Смята се, че Харелсън ще се завърне за Венъм 2 и макар това да не е точно официално потвърждение, е окуражаващо да чуем Ричардсън открито да обсъжда участието на Харелсън. Карнидж, който в комиксите е потомък на Венъм, е един от героите, които феновете отдавна искат да видят на екрана.Sony пусна първия самостоятелен филм за Венъм миналата есен и макар да не беше хит сред критиците, филмът счупи рекордите на касите и създаде нов франчайз за Sony. Не е изненадващо, че студиото веднага реши да направи продължение и да наеме Анди Серкис да режисира по-рано този месец.

Първият “Венъм” имаше сцена след надписите, където Еди Брок посещава затвор, за да интервюира Клетъс Касади, серийният убиец, по-известен като Карнидж в комиксите. Касади беше изигран Харелсън и тази сцена изглежда дава информация за продължението, където Касади би бил главният антагонист срещу Венъм. До този момент, единствените потвърдени членове на актьорите от Венъм 2 бяха Том Харди и Мишел Уилямс. Сега феновете знаят, че Харелсън най-вероятно също ще се завърне.

Венъм 2 се очаква по кината през есента на 2020