• 0 коментара • Кино / Кино новини

Вижте новия късометражен филм „Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“

В „Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“ симпатичното кученце на Драк с размерите на чудовище, Пикльо, е по-енергично от всякога и просто иска да играе с топка! За съжаление, Драк е твърде зает със задълженията си в хотела, затова е решен да намери другарче за своя огромен космат приятел. След поредица от провалени опити Пикльо избира малко вероятен приятел.

Изпълнителен продуцент е създателят на франчайза "Хотел Трансилвания" Генди Тартаковски заедно с Мишел Мурдока; режисьори са Дженифър Клуска и Дерек Дримон, сценарист е Дженифър Клуска, а продуцент - Кристиан Рьодел. Късометражният филм прави своя дебют онлайн по случай Деня на домашните любимци.

"Какво би било, ако всички от групата на Драк имаха домашни любимци? Не можем да не се радваме, че ще се върнем в света на Хотел Трансилвания и ще изследваме всички забавни и приятни неволи свързани с домашните любимци през призмата на чудовищата", казват режисьорите на „Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“ Дженифър Клуска и Дерек Дримон. "Какво се случва, когато вашият голдън ретривър е висок 5 етажа? Или вашето чихуахуа диша огън? Възможността да представим изцяло нова група герои в "„Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци", които са също толкова забавни и странни, колкото и групата на Драк, беше абсолютна невероятна. Надяваме се публиката да се наслади на късометражния филм и очакваме с нетърпение появата на чудовищните домашни любимци в предстоящия "Хотел Трансилвания: Трансформация"!"

"Този късометражен филм е направен с любовта на екипите на Sony Pictures Animation и Sony Pictures Imageworks и сме доволни, че можем да донесем искрен смях на семействата по света в този момент", добави Кристиан Родел, продуцент на „Хотел Трансилвания: Чудовищни любимци“. "Франчайзът "Хотел Трансилвания" е посветен на семейството и за нас беше чест да работим заедно с най-новите ни членове Дженифър и Дерек, невероятното режисьорско дуо, което ще поеме юздите на тази вълнуваща нова глава."

Очаквайте „Хотел Трансилвания: Трансформания“ само в кината от 6 август 2021!