Вълнуващият трейлър на "Туистърс" ни потапя в сърцето на бурята

Добави коментар

Дейзи Едгар-Джоунс и Глен Пауъл се борят с природата и собствените си демони в "Туистърс".

Юнивърсъл Пикчърс се възползва от голямата сцена на Супербоул, за да представи първия трейлър на предстоящия филм "Туистърс".

Режисьор на филма е режисьора Лий Айзък Чунг, известен с работата си по филма "Минари", а сценарият е дело на Марк Л. Смит.

Филмът е продължение на незабравимия филм на режисьора Ян де Бонт от 1996 г. "Туистър", в който Хелън Хънт и Бил Пакстън играят двама преследвачи на бури, които изкушават съдбата, докато се опитват да разработят нова система за предупреждение за опасно време.

Трейлърът предлага примамлив поглед към историята, представяйки на публиката Кейт Купър, изиграна от талантливата Дейзи Едгар-Джоунс. Бивша преследвачка на бури, белязана от травматична среща с торнадо, сега Кейт изучава бурите от безопасността на Ню Йорк. Тя обаче е привлечена обратно в сърцето на бурята от приятеля си Хави, изигран от номинирания за "Златен глобус" Антъни Рамос. Заедно те се впускат в дръзка мисия, за да изпробват революционна система за засичане на торнада.

Но начинанието им ги сблъсква с Тайлър Оуенс, изигран от Глен Пауъл, харизматична и безразсъдна сензация в социалните мрежи, който се наслаждава на опасността от преследването на бури. С разрастването на сезона на бурите и безпрецедентните явления, които причиняват хаос, Кейт, Тайлър и екипите им се сблъскват с множество приближаващи се буреносни системи в централна Оклахома, борейки се не само със стихиите, но и със собствените си демони.

В "Туистърс" участват още Киърнан Шипка, Дейвид Коренсует, Саша Лейн, Мора Тиърни, Кати О'Брайън, Брандън Переа, Дарил Маккормак, Хари Хадън-Патън, Ник Додани и Тунде Адебимпе.

Очакваме “Туистърс” в кината от 19 юли.

Туистърс

Продължение на филма "Туистър" от 1996 г.

Споделете