• 0 коментара • Кино / Кино новини

Warner Bros работи по филм за Plastic Man

DC и Warner Bros. са започнали разработка на филм, базиран на класическия комиксов супергерой Plastic Man


Според нов доклад на THR, Warner Bros са търсили сценарист, който да разработи филма за Plastic Man около шест месеца. В крайна сметка те са се спрели на Аманда Идоко. Докладът идва като студията се подготвят да пуснат Аквамен, най-новия самостоятелен филм в DCEU, с участието на Джейсън Момоа в главната роля.

Все още не е посочен режисьор на проекта. Филмът за Plastic Man се описва като "комедийно екшън-приключение", което ще остане вярно на "лекия и дори глупав" тон на комиксите.Истинската идентичност на Plastic Man е Патрик О'Бриан, мошеник, превърнал се в герой. О'Бриан е бил част от банда и по време на лош обир е застрелян и е залята с химическа течност. Установен да умре от бандата си, той се събужда и открива, че има силата да промяна формата си и да разтегне тялото си в почти всичко. О'Бриан в крайна сметка се реформира и става полицай.

Героят има култов статус сред феновете на комиксите. Той е бил член на Лигата на справедливостта за известно време и дори е имал свои анимационен сериaл.Това е част от новата стратегията на Warner Bros. След Лигата на справедливостта, които беше финансова катастрофа и разочарование за феновете.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокера през октомври и Жената чудо 1984 през ноември.