• 0 коментара • Кино / Кино новини

Warner Bros. таксува Бен Афлек за кражба на Батаранг

Бен Афлек е обвинен в кражба на батаранг от снимачната площадка на Лигата на справедливостта и сега Warner Bros. иска той да плати за кражбата.

Стивън Колбер наскоро попита Бен Афлек, дали си е взел сувенир от Лигата на справедливостта. Афлек шеговито каза, че някои неща като батаранг са паднали от камиона. Очевидно някой е забелязал, защото Афлек твърди, че постоянно са му се обаждали да го питат, дали не е намерил някой от тези неща.

В крайна сметка, Афлек трябваше да плати за батаранга и твърди, че не е бил евтин. Звездата защити действията си, като каза, че технически не е кражба, тъй като вече е платил за него. Разбира се, би било съвсем друга история, ако Батмобила изчезне и някак се появи в гаража на Афлек.

Промоционалното турне за Лигата на справедливостта не върви добре за Бен Афлек. Всички изглежда искат да говорят с актьора само за скандалът с Харви Уайнстийн и за личния опит на Афлек с непристойното сексуално поведение. Колбърт не попита актьора за Роуз Макгауан, актрисата, която обвини Афлек, че лъже за знанието му за предполагаемото сексуално насилие на Уайнстийн.

Снимачните площадки, разбира се, са пълни с дреболии, така че ще бъде интересно да се види дали други членове на Лигата на справедливостта ще споделят подобни истории за получаване на студийни сметки за реквизити, които "случайно" са се превърнали в лично притежание.

Вече можете да видите Лигата на справедливостта по кината.