• 0 коментара • Кино / Кино новини

“Черната вдовица” се отлага за май 2021

Соловият филм на Скарлет Йохансон „Черната вдовица“, първоначално планиран да излезе по-рано тази година, отново се отлага този път за 7 май 2021.


Дисни потвърди, че филмът ще бъде отложен за по-късна дата, обявявайки, че “Черната вдовица” ще излезе по кината на 7 май 2021, което означава, че дългоочакваният филм на Йохансон в вселената на Марвел ще повече от година след първоначалната му дата. Ходът не е изненада и идва заедно с няколко други съобщения за променени премиерни дати.

Действието на “Черната вдовица” се развива малко след събитията от “Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Черната вдовица се завръща през май 2021 в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.