„Междузвездни войни“ от създателите на “Игра на тронове“ на екрана от 2022

Добави коментар

Първият филм на Междузвездни войни, който ще се появи в кината след „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър”, ще бъдат създадени от Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс.


По време на MoffettNathanson Media & Communications, изпълнителният директор на Disney Боб Айгър потвърди, че следващите няколко филми във вселената на “Междузвездни войни” ще бъдат поверени на създателите на “Игра на тронове“, Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс.

“Поредицата на Бениоф и Вайс ще бъдат следващите филми на „Междузвездни войни“", каза Айгър.

Преди една седмица компанията Дисни обяви датите за проектите си до 2027 г., включително три мистериозни филма за "Междузвездни войни”, които ще излязат на 16 декември 2022, на 20 декември 2024 и на 18 декември 2026.Що се отнася до прекъсването между следващия филм на „Междузвездни войни“ и планирания филм от 2022 г., Айгър каза:

„Вече работим усилено, но чувствахме, че три години е правилното време, не само, за да си отдъхнем и да починем, но и да се подготвим за издаването на следващия филм."

По-рано тази година слуховете предполагаха, че Дейвид Бениоф и Д.Б. Вайс ще се заемат с ерата на старата република във филмите си, но това все още не е официално. Има вероятност още информация около проекта, да се разкрие по време на Star Wars Celebration 2020. Знаем със сигурност, че поредицата им няма да има нищо общо нито със сагата на Скайуокър, нито с обявената трилогия на Райън Джонсън."Дейвид и Дан са едни от най-добрите разказвачи, които работят днес", каза в предишно изявление Катлийн Кенеди, президента на Lucasfilm. "Тяхното владеене на сложни герои, дълбоки истории и богатата митологията ще доведе до нови възможности и смело ще тласне "Междузвездни войни" на пред по начини, които намираме за изключително вълнуващи."
"През лятото на 1977 година пътувахме в една далечна галактика и оттогава мечтаем за това", казаха Бениоф и Вайс в предишно изявление “За нас е чест да имаме тази възможност, малко сме ужасени от отговорността и сме много развълнувани да започнем веднага щом последният сезон на “Игра на тронове“ приключи."

Първият филм от поредицата на Бениоф и Вайс се очаква по кината на 16 декември 2022. Тази година не пропускайте завършека на сагата на Скайуокър в „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” по кината от 19 декември 2019.

Споделете