• 0 коментара • Кино / Кино новини

Нови снимки на Аквамен

Entertainment Weekly публикува две нови корици - както и 6 ексклузивни снимки от предстоящия Аквамен с Джейсън Момоа в ролята на Артър Къри / Аквамен.

© EW

На една от кориците виждаме за първи път Никол Кидман в ролята на кралица Атлана. Кралицата на Атлантида бе спомената от Мера и синът и Артър Къри в сцена от миналогодишния филм Лигата на справедливостта, но тя ще направи своя дебют на голям екран в соловия филм на Аквамен по-късно тази година.


Кралица Атлана (Никол Кидман) защитава младия Артър Къри.
Кралица Атлана (Никол Кидман) защитава младия Артър Къри. © EW

Още не е ясно каква роля ще играе героинята във филмовата вселена на DC, но знаем, че отношенията със сина и не са прости.


Наемникът Черната Манта (Яхя Абдул-Матеен II) работи по прототипа на своя супер костюм и се готви да създава неприятности.
Наемникът Черната Манта (Яхя Абдул-Матеен II) работи по прототипа на своя супер костюм и се готви да създава неприятности. © EW

Същото така за първи път виждаме и Яхя Абдул-Матеен II в ролата на Черната Манта. Това ще е дебюта на Дейвид Кейн / Черната Манта във филмовата вселена на DC. Въпреки че може се смятан за най-големия враг на Акваман в комиксите, Черната Манта няма да бъде главният злодей на Акваман.


Аквамен се изправя лице в лице с амбициозния си полубрат крал Орм (Патрик Уилсън), който иска да обяви война на повърхностния свят.
Аквамен се изправя лице в лице с амбициозния си полубрат крал Орм (Патрик Уилсън), който иска да обяви война на повърхностния свят. © EW

Снимките от Аквамен ни показват за първи път и Патрик Уилсън и Уилям Дефо в ролите на атлантския крал Орм и Вулко. Орм, известен още като Господаря на океана, е полубрат на Артър Къри и ще бъде главният злодей във филма.


Джеймс Уан режисира Хърд и Момоа в галеон, където техните герои се срещат с наставника на Аквамен  - Вулко (Уилям Дефо).
Джеймс Уан режисира Хърд и Момоа в галеон, където техните герои се срещат с наставника на Аквамен  - Вулко (Уилям Дефо). © EW

Вулко е океански обитател, който обикновено е наставник и съюзник на Артър. Той трябваше да дебютира в Лигата на справедливостта, но сцените на Дефо са отрязани от филма по време на преработването на филма.


Артър Къри и Мера (Амбър Хърд) търсят нещо в повърхностния свят.
Артър Къри и Мера (Амбър Хърд) търсят нещо в повърхностния свят. © EW

На снимките също виждаме Джейсън Момоа в ролята на Артър Къри / Аквамен и Амбър Хърд в ролята на Мера.

Аквамен ще събере Джейсън Момоа в ролята Акваман и Амбър Хърд в ролята на Мера за ново приключение след тяхната изява като героите в Лигата на справедливостта. Във филма участват още Уилям Дефо в ролята на Нуидис Вулко, Темуера Морисън в ролята на Томас Къри, Яхя Абдул Матийн втори в ролята на Черната Манта, Луди Лин в ролята на Мърк, Патрик Уилсън в ролята на Орм Мариус и Никол Кидман в ролята на Атлана.


Вижте още: Първи снимки на Жената чудо 2


© EW

Аквамен е режисиран от Джеймс Уан по сценарий на Уил Бийл, Джеф Джоунс и Джеймс Уaн.

Аквамен излиза по кината на 21 декември 2018 г.


Аквамен (Джейсън Момоа) защитава подводница нападната от пирати.
Аквамен (Джейсън Момоа) защитава подводница нападната от пирати. © EW

През 2019 не пропускайте и другите филми във филмовата вселена на DC, Шазам и Жената-чудо 1984.