• 0 коментара • Кино / Кино новини

Ще бъде ли Майкъл Б. Джордан новият Супермен?

Според Deadline, Warner Bros вече имат някой предвид някой за ролята на Супермен - Майкъл Б. Йордан.


На фона на новините за напускането на Хенри Кавил идват слухове, че от Warner Bros. искат да го заменят в ролята на Супермен с звездата от Черната Пантера и Крийд - Майкъл Б. Джордан.

Deadline също твърди, че Warner Bros. понастоящем се фокусира върху филм за Супергърл като незабавна замяна на Супермен, след като загуби Хенри Кавил като мъжът от стомана. Но те обмислят да наемат Майкъл Б. Йордан след известно време. Толкова бързата смяна на Хенри Кавил като Супермен ще бъде прекалено рисковано, тъй като може още повече да раздели и раздразни голяма част от своите фенове.
Вижте още: Хенри Кавил вече няма да е Супермен


Засега студиото се е съсредоточава върху създаването на филм за Супергърл и е поставил Супермен на втори план. Ако Майкъл Б. Джордан бъде избран да влезе в ролята на Супермен, ще да е няколко години, преди да го видим на големия екран в това, което всъщност ще бъде Човекът от стомана 2. Кастингът на Джордан несъмнено ще генерира много заглавия и вероятно много противоречия предвид начина, по който някои хора реагират на по разнообразния избор на актьори в големите блокбъстъри.Расовите спорове, които биха могли да възникнат на страна, Майкъл Б. Йордан би бил супер хипотетичен вариант за ролята на Супермен в DCEU. Той със сигурност не е непознат на феновете на филмите за супергероите, като е играл Човека-факла във Фантастичната четворка и злодея Килмонгър в Черната пантера по-рано тази година.

Междувременно феновете на DC могат да очакват с нетърпение да видят Аквамен на Джейсън Момоа, който се връща на големия екран тази година в собствения си солов филм през декември. А догодина ще видим три други филма със героите от комиксте на DC Шазам! през април, Жокер през октомври и Жената чудо 1984 през ноември. Birds of Prey с участието на Марго Роби като Харли Куин също се движат напред.