• 0 коментара • Кино / Кино новини

Целият костюм на Робърт Патинсън като Батман разкрит в снимки

Нови снимки от снимачната площадка на филма „Батман“ разкриват пълния костюм на Батман на Робърт Патинсън - макар и носен от каскадьор и мотоциклета на Брус Уейн.


Glasgow Live публикува поредица от снимки от снимачната площадка The Batman, които разкриват каскадьор, който кара мотоциклет в пълния костюм на Батман, Снимките са заснетите около катедралата в Глазгоу и некропола, като снимките там се смята, че ще продължат и през уикенда.Видеозапис от снимачната площадка също изтече в Twitter, в него Батман кара мотоциклета заедно с друг мотоциклет - на пръв поглед каран от Жената котката преди да се разбие.Миналата седмица сценаристът на режисьора Мат Рийвс пусна официално първа снимка на Патинсън в костюма на Батман. Погледът и обстановката в най-новите изображения също предизвиква спекулации, че сюжетната линия ще се базира на “Batman: Zero Year,”, която променя произхода на супергероя, докато той се бори с Гатанката, който тероризира Готъм.

Към Робърт Патинсън в ролята на Батман (Брус Уейн) се присъединяват Зоуи Кравиц в ролята на Селина Кайл; Пол Дано в ролята на Едуард Наштон, Джефри Райт като Джеймс Гордън, Джон Туртуро като Кармин Фалконе, Питър Сарсгард в ролята на детектив Гил Колсън, Джейми Лоусън като кандидата за кмет Бела Реал, Анди Съркис в ролята на Алфред и Колин Фарел в ролята на Озуолд Кобълпот. Рийвс ще режисира филма по сценарии написан от него и Матсън Томлин. Рийвс продуцира заедно с Дилън Кларк. Майкъл Е. Услан ще изпълнява ролята на изпълнителен продуцент.

The Batman се очаква по кината на 25 юни 2021.