Първи трейлър на “Дюн”

Добави коментар

Излезе първият трейлър на новия научно-фантастичен филм на Дени Вилньов - “Дюн”.


Тимъти Шаламе играе Пол Атреиди, син на Дук Лито Атреиди, който е принуден да избяга в пустинята и да се съюзи с номадските племена на Дюн. Използвайки засилените си умствени способности, той в крайна сметка успява да стане техен владетел, като номадите вярват, че той е техният месия.

Ребека Фъргюсън играе майка му, лейди Джесика. Дейв Батиста се присъедини към Дюн в ролята на садистичния племенник на барон Харконен - Рабан Харконен, известен още като 'Звяра' Рабан.Стелан Скарсгорд ще влезе в ролята на един от злодеите на филма, барон Харконен. Оскар Айзък е в ролята на херцог Лито Атреидски. Зендая ще влезе в ролята на Чани, любовния интерес на Пол. Джейсън Момоа ще влезе в ролята на Дънкан Айдахо. Джош Бролин ще влезе в ролята на Гърни Халик.Хавиер Бардем ще играе Стилгар, лидера на номадските племена на планетата

Дени Вилньов е режисьор и съсценарист с Ерик Рот и Джон Спайтс. Той продуцира Дюн заедно с Мери Родител и Кейл Бойтър. Томас Тул е изпълнителен продуцент заедно с Брайън Хърбърт, Байрън Мерит и Ким Хърбърт. Кевин Дж. Андерсън работи като творчески консултант.

"Дюн” се очаква по кината на 18 декември 2020.

Дюн

филм

Епичното и емоционално заредено приключение разказва историята на Пол Атреидски, изключително умен и даровит млад...

Споделете